Футбольна дуель відбудеться у Львові у вівторок, 28 лютого. Початок о 15:00. Для обидвох команд цей поєдинок буде першим в УПЛ після зимової паузи.

Минулого тижня Шахтар прорвався в 1/8 Ліги Європи, вибивши Ренн із боротьби за трофей аж у серії післяматчевих пенальті. Справжнім героєм протистояння став Анатолій Трубін, який відбив три одинацятиметрові удари. У наступному раунді єврокубка підопічні Йовічевіча зустрінуться з нідерландським Фейєнордом.

На зимову перерву в УПЛ "помаранчево-чорні" йшли на другій позиції у турнірній таблиці. В активі "гірників" 30 очок. Це на 5 пунктів менше, ніж у лідера чемпіонату СК Дніпро-1. Однак у донеччан одна гра в запасі. Минай перебуває у зоні вильоту – 13-а сходинка, 14 очок.

Надійний букмекер FAVBET у поєдинку Минай – Шахтар беззаперечним фаворитом вважає підопічних Йовічевіча. Коефіцієнт на їхню перемогу становить 1,23 бала. На звитягу команди Шарана – 11.00. Ймовірність нічиєї оцінюють у 6,70.

Фахівці прогнозують результативний матч. Коефіцієнт на тотал більше 2,5 становить 1,48 бала. На аналогічний тотал менше – 2,59.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають форварда Шахтаря Лассіну Траоре (1,85). Також високими є шанси забити у Данила Сікана (2,00) та Олександра Зубкова (2,50).