Бундесліга. 22-й тур

РБ Лейпциг – Айнтрахт Франкфурт – 2:1

Голи: Вернер, 6, Форсберг, 40 – Соу, 61

Хоффенхайм – Борусія Дортмунд – 0:1

Гол: Брандт, 43

РБ Лейпциг після бойової нічиєї з Ман Сіті у плей-офф ЛЧ знайшов сили здолати Айнтрахт Франкфурт. Вернер відкрив рахунок вже на 6-й хвилині, Форсберг подвоїв перед перервою. У другій половині Соу скоротив відставання до мінімуму – 2:1.

У паралельному матчі Борусія Дортмунд здолала Хоффенхайм. Статистично "джмелі" повністю перегравали опонентів у першій половині – 6 ударів у площину в Борусії Д проти нуля у "селян". Перед перервою домінація конвертувалась у гол Брандта. Юліан забив вже у 4-му матчі поспіль.

У другому таймі гегемонія підопічних Терзіча продовжилась, однак це не допомогло "джмелям" розвинути перевагу. Арбітр скасував гол Вольфа через фол партнера в атаці. До фінального свистка командам так і не вдалося змінити рахунок на табло – 0:1.

Борусія Дортмунд вперше з початку сезону 2019-20 вибилась на першу сходинку Бундесліги (46 очок). Щоправда, у Баварії та Уніона (в обох по 43 бали) ще є по 1 матчу в запасі. РБ Лейпциг пробивається у зону ЛЧ (42 пункти). Айнтрахт Франкфурт залишається на 6-му місці (38 очок).