Нагадаємо, у першому поєдинку українці мінімально поступилися АЕКу (0:1). Тож нульова нічия у виїзній дуелі залишила дніпрян без путівки в 1/8 єврокубка.

"Те, що ми планували, те ми, в принципі, й робили – пресингували, тримали постійно команду суперника під тиском, і нам вдавалося їх накривати. Звичайно, хотілося забити гол, і моменти були, могли забити, але фарт сьогодні був на боці АЕКа.

Звичайно, що ми усі хотіли пройти далі і ще тішити всіх вболівальників єврокубковими іграми, але ми розуміємо, що це футбол, і таким є результат. У Кошице хороші люди, які дуже добре нас прийняли, і ми дякуємо їм за допомогу у різних моментах, які були і у побуті, і у спортивному плані.

Сенс футболу у тому, що для перемоги треба забивати голи. Ми цього прагнули, і я не можу хлопцям у чомусь дорікнути. Але так, ми не забили, і це дуже сумно. У Артема Довбика пошкодження, і ми вважаємо, що до наступної гри він вже буде готовий, будемо його чекати. Він лідер команди, і він нам потрібен", – цитує Кучера офіційний сайт СК Дніпро-1.