СК Дніпро-1 у словацьких Кошицях потрібно було відігрувати один м'яч, який АЕК тиждень тому забив на своєму полі. Завдання українців ускладнювалось втратою Артема Довбика – нападник збірної України не потрапив навіть до заявки через травму. Кучер вирішив ліпити з Гуцуляка фальшиву дев'ятку.

На старті поєдинку найпомітнішим став ще один представник збірної України Олександр Піхальонок. Хавбек СК Дніпро-1 двічі бив з далеких відстаней – легко в руки кіперу і повз ворота. АЕК відразу почав ламати гру під вигідний для себе сценарій. Кіпріоти відійшли на свою половину, чекаючи можливостей для контратак. Дніпряни відносно спокійно переходили центр поля, але далі наставав глухий кут. Формальним господарям постійно бракувало останнього пасу, а Гуцуляк все ж не міг забезпечити звичну підтримку Довбика.

Весь перший тайм нагадав минулу гру – обмаль моментів, купа браку з обох боків. Густаво розім'яв Валефа дальнім ударом, а гострий простріл Фаража перехопив Сваток. "Нулі" на табло навряд тішили Олександра Кучера, але саме такий рахунок був справедливим для першої половини. Тренер СК Дніпро-1 разом з мотиваційною розмовою провів у перерві заміну – Танчик вийшов замість Рубчинського.

На старті другого тайму Пеглоу вибухнув підступним ударом з 25 метрів. М'яч стрибнув перед Пірічем, який ледве перевів його у стійку. Дніпряни ще дужче затиснули суперника біля воріт, але вкотре довелося згадувати Довбика. Гуцуляк часто "забував" опинитись на вістрі атаки, коли партнери вишукували ціль для навісу/прострілу. Легіонери господарів почали нервувати – Пеглоу і Хайнер заробили необов'язкові жовті.

Гуцуляк все ж створив найкращі моменти СК Дніпро-1 упродовж 4 хвилин. На 72-й псевдофорвард замикав навіс Пеглоу – неточно. Незабаром Олексій уникнув офсайду, прокинув м'яч повз Піріча, але впав на газон. Арбітр Андріс Трейманіс показав не червону картку воротарю АЕКа, а жовту Гуцуляку. Повтор підтвердив, що Піріч не торкнувся м'яча, але й по ногах суперника не влучив – вердикт судді справедливий.

Трейманіс додав 4 хвилини, які нічим не допомогли СК Дніпро-1. АЕК вперше у своїй історії доходить до 1/8 фіналу єврокубка і підтверджує статус грози українців. Кіпріоти за один сезон вибили СК Дніпро-1 з ЛЄ та ЛК, а також посприяли останньому місцю Динамо у групі ЛЄ.