За кілька днів до того Мілан мінімально здолав Тоттенхем у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів – 1:0. А минулого тижня нарешті перервав темну смугу невдач у Серії А, перемігши Торіно з аналогічним рахунком.

"Россонері" вийшли вперед на 31-й хвилині. Жуніор Мессіас розрядив гармату з-за меж штрафного – воротар Монци дотягнувся руками до м'яча, але не вибив його, а лише сильніше заштовхав у сітку. До перерви підопічні Стефано Піолі завдали 5 ударів у площину воріт, їхні суперники відповіли двічі. Однак рахунок до перерви залишився незмінним.

У другому таймі хороший шанс подвоїти перевагу Мілана був у Тео Ернандеса. Француз увірвався в штрафний Монци, але влучив у ліву стійку. А невдовзі стійка підстрахувала вже "россонері" після потужного удару Чуррії.

Ще одна нагода збільшити гандикап у міланців була під завісу поєдинку. З небезпечним ударом Жиру воротар Монци впорався, на добиванні зіграв Кетеларе, але захисник господарів заблокував цю спробу.

1:0 – у підсумку. Ця перемога дозволила Мілану піднятися на третю сходинку в Серії А – 44 пункти. Монца залишається на 10-й позиції – 29 очок.