Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу

ПСЖ – Баварія – 0:1

Гол: Коман, 53

Вилучення: Павар, 90+2

Мілан – Тоттенхем – 1:0

Гол: Діас, 7

ПСЖ перед стартом у плей-офф Ліги чемпіонів програв два поспіль матчі Монако та Марселю, пропустивши, зокрема, від Руслана Маліновського. Тим, що парижани перебувають далеко не у найкращій формі скористалася і Баварія. У першому таймі мюнхенці відверто домінували над французами. На 10 ударів від підопічних Нагельсманна ПСЖ відповів лише одним.

Парижани вистояли до перерви, але невдовзі після початку другого тайму Баварія таки втілила свою перевагу в гол. Девіс, який вийшов на заміну, класно подав у штрафний майданчик, де Кінгслі Коман з льоту відзначився у воротах своєї рідної команди. Гол француз не святкував.

Після цього німці створили ще кілька гострих епізодів – лише Шупо-Мотінг міг забивати двічі. Втім, бездоганно діяв Джанлуїджі Доннарумма, який загалом зробив 5 сейвів. Суттєво змінив характер матчу вихід на заміну Кіліана Мбаппе, що вперше повернувся на поле після травми отриманої на початку лютого. Парижани врешті почали створювати моменти, а Мбаппе навіть двічі забив, щоправда, обидва рази голи скасували через положення поза грою.

В компенсований час чемпіон світу 2018 року Павар отримав другу жовту за фол на Мессі, але скористатися перевагою господарі не встигли. Слабкою втіхою для ПСЖ став рекорд, встановлений 16-річним Ворреном Заїром-Емері – тепер наймолодшим гравцем в історії, що вийшов у стартовому складі на матч плей-офф Ліги чемпіонів.

У ще одному матчі 1/8 фіналу Мілан мінімально здолав Тоттенхем. Гол вихованця Реала Браїма Діаса уже на 7-й хвилині став для "россонері" першим у плей-офф Ліги чемпіонів з 2014 року. Матчі-відповіді відбудуться 8 березня.