Про це повідомив відомий журналіст Роман Бебех в Telegram. Він назвав цих футболістів рубльовими миротворцями. У змаганні беруть участь 6 команд: росії, СНД, Африки, Південної Америки, Європи та збірна зірок.

Серед відомих учасників – Майкон, Ерік Абідаль, Естебан Камб'яссо, Флоран Малуда, Еммануель Адебайор, Георгіос Карагуніс, Едмілсон, Еммануель Ебуе, Асамоа Г'ян, Фарід Мандрагон, Джей-Джей Окоча.

Абідаль пояснив свій приїзд на запрошення держави-терористки так: "Зараз маю шанс поспілкуватися з фанатами, які чекають на цей турнір. Для них зустріти нас – це крута нагода і щасливий момент. Особливо для дітей. Турнір добре організований, не думаю, що будуть якісь проблеми. Сподіваюся, що для дітей та всіх уболівальників приїзд нас, іноземців, буде підтримкою і заспокійливим. І покаже, що все повернеться до норми, коли не буде політичних проблем".

Додамо, що Майкон, Абідаль та Камб'яссо вигравали Лігу чемпіонів. Карагуніс у складі збірної Греції став чемпіоном Євро-2004, а Едмілсон перемагав на чемпіонаті світу-2002.