Чемпіонат Бельгії. Тур 25

Брюгге – Уніон Сент-Жилуаз – 1:1

Голи: Ванакен, 43 – Лапуссен, 24

У минулому турі Брюгге розписав мирову з Антверпеном (0:0), натомість Уніон Сент-Жилуаз розгромив Зюлте-Варегем. Обидві команди борються за єврокубки, тому на полі було багато боротьби.

У першому таймі гостям пощастило більше – команда відкрила рахунок на 24-й хвилині. Лапуссен увірвався до штрафного, відгукнувся на подачу партнера та головою розстріляв ворота суперника. Мата спробував відновити паритет, але м'яч пролетів повз ворота.

Проте під завісу тайму Мата записав асист у свій актив, знайшовши у штрафному Ванакена, який ударом головою таки зрівняв рахунок. Зазначимо, що український легіонер Роман Яремчук з'явився на полі з перших хвилин матчу. Нападник не зумів завдати жодного удару по воротах.

У другому таймі Амані мав виводити Уніон Сент-Жилуаз вперед з ідеальної позиції – удар відверто не вдався. Яремчука замінили вже на 65-й хвилині поєдинку, адже він нічого не створив. Під завісу матчу Нільссон змарнував чудовий гольовий момент. Більше командам не вдалося забити. Свисток арбітра зафіксував нічию – 1:1.

Отже, Брюгге залишився на 4 місці з 42 очками, а Уніон Сент-Жилуаз на 2 сходинці та має у своєму активі 56 балів.