22-річний форвард міг порушити коронавірусні обмеження італійського регіону Тоскана під час переходу в "Стару синьйору", повідомляє Corriere della Sera.

Місцева служба охорони здоров'я заявила, що Душан Влаховіч отримав позитивний результат тесту на коронавірус 22 січня, у зв'язку з чим мав би перебувати на самоізоляції до 29 числа того ж місяця. Однак зірковий серб порушив обмеження, вирушивши 28 січня до Ювентуса, аби завершити трансфер. На Влаховіча вже подали заяву у прокуратуру.

"Правила прості: після того, як ви щепилися трьома дозами вакцини, має пройти 7 днів між позитивним та негативним тестом. Якщо футболіст порушив умови ізоляції, це може призвести до кримінального покарання", – зазначив директор департаменту охорони здоров'я Тоскани Джорджо Гарофало.

Нагадаємо, Влаховіч приєднався до "зебр" з Фіорентини за 75 мільйонів євро. Зірковий серб став найдорожчим трансфером поточного трансферного вікна. Душан зароблятиме в Турині 7 мільйонів євро на рік, його угода розрахована до 30 червня 2026 року. У цьому сезоні Влаховіч провів 24 матчі за "фіалок" в усіх турнірах, відзначився 20 голами та 4 асистами.