Клубний чемпіонат світу. Півфінал

Фламенго – Аль-Хіляль – 2:3

Голи: Педро, 20, 90+1 – Аль-Давсарі, 4 (пен), 45+9 (пен), Вієтто, 70

Вже у першій атаці Аль-Хіляль заробив право пробити пенальті – Матеузінью збив у власному штрафному Вієтто. Аль-Давсарі без проблем реалізував 11-метровий. Однак вже на екваторі бразильці відновили паритет. Винуватець пропущеного м'яча виправився, асистувавши на Педро.

Під завісу таймі у штрафному Фламенго відбулося божевілля – одразу два захисники знову збили з ніг Вієтто. Арбітр після перегляду VAR вирішив покарати Жерсона, для якого ця жовта картка стала вже другою. Хавбек залишив команду в меншості. Аль-Давсарі оформив дубль по пенальті, вивівши свою команду вперед.

По перерві Аль-Хіляль впевнено домінував на полі. Аль-Досарі пробив у поперечку. На 70-й хвилині гравці Фламенго помилились у центрі. Саудити вибігли у контратаку, Аль-Давсарі скинув на дальню стійку Вієтто, а той розстріляв кіпера у ближній кут. Педро скоротив відставання на 90+1, втім цього не вистачило, щоб врятуватись від поразки – 2:3.

Отже, Аль-Хіляль проходить у фінал клубного чемпіонату світу, де може зустрітися з переможцем матчу Аль-Ахлі – Реал Мадрид. Фламенго побореться за бронзу з іншим лузером півфінального поєдинку. До слова, Тібо Куртуа не потрапив у заявку "вершкових" на наступний поєдинок, його може замінити Андрій Лунін.