Товариський матч

Динамо – Шкендія – 1:0

Голи: Лонвейк, 45

Динамо (1 тайм): Нещерет – Дубінчак, Боль, Дячук, Караваєв, Андрієвський, Гармаш, Лонвейк, Пашко, Кабаєв, Пономаренко.

Динамо (2 тайм): Нещерет – Дубінчак, Попов, Бурда, Малиш, Василець, Сидорчук, Царенко, Волошин, Горбач, Беніто.

Кияни після двох перемог над Унірею (5:1) та Вайле (2:0) зустрічались зі Шкендією – одним з найтитулованіших клубів Македонії (4 чемпіонства, 2 Кубка країни та 1 Суперкубок). Сьогодні, 6-го січня, у Туреччині, де проходять збори Динамо, сталися потужні землетруси. Втім це не завадило командам провести спаринг.

Гармаш вже на 3-й хвилині міг відкривати рахунок. Ветеран в дотик пробив по воротах після подачі Андрієвського зі стандарту, але переграти кіпера не вдалося. Після більш-менш активного старту команди несподівано зменшили темп – Динамо хронічно втрачало м'яч у центрі.

На 30-й хвилині македонці ледь не покарали киян за пасивність. Подача з кутового завершилась пострілом Рамадані головою у стійку воріт. Перед свистком на перерву воротар Шкендії грубо помилився, подарувавши м'яч Гармашу, а той скинув на Лонвейка – 1:0.

У другій половині Луческу провів 8 замін. Втім вони не покращили гру киян. Хасані двічі змарнував чудову нагоду врятувати свою команду від поразки, але Нещерет героїчно парирував, діставши м'яч з-під поперечки. Зрештою командам так і не вдалося змінити рахунок до фінального свистка.

Оля Осідач