Боси київського гранда не планують шукати заміну центрбеку Іллі Забарному, який нещодавно став гравцем англійського Борнмута. Про це повідомляє Ігор Бурбас у своєму Telegram-каналі.

Натомість Динамо хоче підсилити позицію форварда, раніше Артем Бєсєдін став гравцем кіпрської Омонії на правах оренди. Наприкінці грудня кияни придивлялися до кандидатури Артема Довбика, але могли запропонувати СК Дніпро-1 не більше 4 мільйонів євро. Тож до офіційної пропозиції "спортклубівцям" справа так і не дійшла.

Сам Довбик також не виявив бажання приміряти футболку "біло-синіх" у ролі постійного гравця (раніше він вже тренувався з Динамо і грав за клуб у благодійних спарингах). Артем планує перебратись у топ-чемпіонат. Динамо більше не бачить кандидатів на підсилення в Україні, тому шукає форварда за кордоном.

Нагадаємо, у поточному сезоні Довбик провів 22 матчі за СК Дніпро-1 в усіх турнірах, відзначившись 16 голами та 4 асистами. Він також став найкращим бомбардиром УПЛ за підсумками першої половини поточної кампанії (11 голів). Контракт форварда з клубом розрахований до кінця 2023-го. Половина прав на нападника збірної України належить данському Мідтьюлланду. Раніше повідомлялося, що Артем потрапив на радари Евертона.