Раніше у мережі завірусився епізод з трансляції матчу Марсель – Монако (1:1), на якому Руслан Маліновський після завершення поєдинку обійнявся з російським півзахисником команди-суперника Олександром Головіним. Тепер користувачі Instagram засипали дружину українського хавбека питаннями про інцидент. Роксана не стала ухилятися від відповіді.

"По-перше, він не обіймався, а перетнувся з ним на полі після гри. Гравець Монако елементарно привітався, Руслан відповів. Нічого такого я не бачу. До того ж позиція гравця нам стала відома. Це його особиста справа – висловлюватись публічно, чи ні. Нам на це байдуже.

А ось ваша реакція нас дивує (звертається до підписника в Instagram – ред. прим. Спорт 24). Руслан з першого дня війни прославляє Україну в Європі, один із небагатьох! Ми також збираємо величезні кошти на допомогу нашого народу. Напрошується висновок, що ви зрадник.

Справжні вболівальники ніколи так не говоритимуть. Всі, хто будуть робити наклеп, ображатимуть, потраплять у чорний список. Я нікому не дозволю його дискредитувати", – написала Роксана у коментарях під одним з власних постів у Instagram.

Вона також відповіла іншому користувачу: "Я не можу зрозуміти: до чого тут я? Пишіть у клуб Монако. Чому вони не усунули гравця, і він продовжує виступати за їхню команду".