Стартовий свисток пролунає у суботу, 28 січня о 17:15 за київським часом. Барселона, яка зараз очолює турнірну таблицю, у попередньому турі Прімери мінімально обіграла Хетафе.

Жирона у меншості поступилася Вільяреалу через пенальті на 100-й хвилині (0:1). Зараз команда йде на 11-й позиції. Головна інтрига для українських глядачів: чи дебютує за "біло-червоних" український півзахисник Віктор Циганков. У матчі проти Вільяреала він потрапив у заявку, однак всю гру просидів на лаві запасних.

Надійний букмекер FAVBET явним фаворитом у цьому протистоянні вважає каталонців. Коефіцієнт на перемогу Барселони становить 1,62, на звитягу нового клубу Циганкова – 5,50. Ймовірність нічиєї оцінюють у 4,35.

Фахівці прогнозують, що поєдинок буде результативним. Коефіцієнт на тотал більше 2,5 становить 1,70. Аналогічний коефіцієнт на тотал менше – 2.21. Найімовірнішим автором голу букмекери вважають форварда "блаугранас" Ансу Фаті. Коефіцієнт на його успіх – 2,50. Також високо оцінюють шанси ще одного підопічного Хаві – Усмана Дембеле (2,70 бала).

Додамо, що за Барселону не зможе зіграти Роберт Лєвандовскі – він продовжує відбувати дискваліфікацію за образу арбітра у матчі проти Осасуни. Це остання гра, яку він пропустить через інцидент. Також не допоможе каталонцям Ферран Торрес. Він заробив червону картку за бійку з оборонцем Атлетіко Стефаном Савічем.