Про це у коментарі sport.pl розповів керівник Польського футбольного союзу Цезари Кулеша. "Обидві сторони ще ведуть перемовини", – заявив чиновник. Це вперше PZPN прямо підтвердив інтерес до українця.

Кулеша мав на увазі переговори Андрія Шевченка із Дженоа. Саме контракт з генуезцями стоїть на заваді роботі наставника у збірній Польщі.

Попри те, що "грифони" зняли українця з посади головного тренера ще два тижні тому, договір залишається чинним до 2024 року. За його умовами Шевченко повинен отримувати від італійського клубу 2,5 млн євро у рік.

Українець прагне розірвати контракт, отримавши серйозні відступні. Проте, Дженоа не поспішає йти йому на зустріч. Там сподіваються суттєво зекономити завдяки бажанню Шевченка очолити збірну Польщі.

Нещодавно журналіст Ігор Циганик заявив, що український фахівець вже втратив шанс очолити "Кадру", та, вочевидь, дещо поспішив із висновками.

Та часу на перемовини в Андрія Миколайовича залишилося не багато. Поляки мають твердий намір оголосити ім’я нового тренера вже 31 січня.