Матч Ліверпуль – Челсі відбудеться 21 січня. Стартовий свисток пролунає о 14:30. В Україні матч покаже Setanta Sports. Для перегляду потрібно мати підписку. Обидві команди проводять не найкращий сезон. Господарі поєдинку опинилися на 9 місці, а "сині" розташувалися одразу за ними.

У попередньому турі Челсі мінімально переміг Крістал Пелас (1:0). Саме під час цього матчу представили новачка команди – Михайла Мудрика. Клуб придбав українця у Шахтаря за 70 млн євро. Ще 30 млн "гірники" можуть отримати бонусами. Натомість Ліверпуль розгромно поступився Брайтону (0:3).

Надійний букмекер FAVBET вважає фаворитом зустрічі підопічних Клоппа та пропонує коефіцієнт 1,99. Нічию експерти оцінюють у 3,85. А ось найменш ймовірною є звитяга Челсі – 4,15.

Фахівці переконані, що поєдинок буде результативним. Коефіцієнт на тотал більше 2,5 становить 1,83, аналогічний тотал менше – 2,19. Експерти також вважають, що першими у матчі заб'є Ліверпуль – 1,64. А ось коефіцієнт на те, що відзначаться саме підопічні Поттера становить 2,50.

Додамо, у цьому поєдинку може дебютувати український півзахисник Михайло Мудрик. Тренер не заперечив, що молода зірка матиме шанс з'явитися на полі. Коефіцієнт на гол Мудрика становить 7.