Чемпіонат Англії. Тур 7

Манчестер Сіті – Тотенхем – 4:2

Голи: Альварес, 51, Холанд, 53, Марез, 63, 90 – Кулусевскі, 44, Емерсон, 45+2

Загалом обережний перший тайм отримав цілком неочікувану розв’язку. Спочатку дві хороші нагоди за кілька хвилин змарнував Ерлінг Холанд, а згодом нехарактерний образ антигероя вирішив приміряти зазвичай надійний голкіпер Сіті Едерсон.

Необачний пас бразильця у своєму штрафному дозволив Кулусевскі відкрити рахунок на 44-й. Ще до перерви Едерсон відбив удар Кейна прямісінько на голову Емерсона, який подвоїв перевагу гостей.

Не складно здогадатися, що у перерві Гвардіола добряче поговорив з підопічними, тож на другий тайм "містяни" вийшли більш ніж зарядженими і за вісім хвилин повернули рівновагу – постаралися новоспечений чемпіон світу Альварес та найкращий бомбардир АПЛ Холанд (22-й гол). Аргентинець найкраще зорієнтувався в хаосі у штрафному майданчику лондонців, а Ерлінг отримав пас на порожні ворота від Мареза.

Саме Ріяд зрештою став головним героєм Манчестер Сіті. Алжирець після асисту на Холанда сам оформив дубль. Спочатку він пробив Льоріса з гострого кута, а згодом реалізував вихід сам на сам.

Тріумф дозволив "містянам" скоротити відставання від лідера Арсенала до 5 очок, але у "канонірів" грав в запасі. Тоттенхем – 5-й.