"Мудрик – дуже важливий футболіст, у нього хороші технічні та фізичні якості. Він професіонал, який живе футболом 24 години на добу. Свої якості він проявив у роботі та самовіддачі, навіть на рівні Ліги чемпіонів.

Михайло заслужив на цей шанс. Ми бажаємо йому всього найкращого. Раді, що він приєднається до одного з найбільших клубів світу, який виступає в одній з найкращих ліг. Будемо шкодувати про його втрату, оскільки сезон триває. Однак продовжимо наполегливо працювати, як це робили завжди.

Цього сезону у нас ніхто не вірив в ЛЧ, але ми натомість добре зіграли та вийшли у Лігу Європи з командою, якої у червні практично не існувало після відходу 15 бразильців. Це велика гордість для мене та усіх нас, адже це означає, що була виконана серйозна робота", – заявив Ніколіні в інтерв'ю для Napoli Mazagine.

Нагадаємо, український вінгер підписав контракт з Челсі на 8,5 років. За тиждень Мудрик зароблятиме у лондонському клубі близько 160 тисяч євро. За "синіх" Михайло може дубютувати вже 21 січня у поєдинку проти Ліверпуля.