До поєдинку між Челсі та Крістал Пелас була прикута особлива увага, оскільки під час нього "пенсіонери" планували оголосити про трансфер зірки Шахтаря Михайла Мудрика. Український новачок лондонського клубу також був присутнім на трибунах в компанії директора "гірників" Даріо Срни.

У першій половині "орли" створили більше небезпечних моментів. Майкл Олісе на екваторі тайму класно пробив під поперечку, втім Кепа героїчно парирував. Зрештою кіпер "синіх" став героєм команди, відзначившись ще кількома класними сейвами до свистка на перерву. "Сині" відповіли на зухвалість лише одним гострим моментом Тьягу Сілви.

Під час першого тайму Челсі саме оголосив про трансфер Мудрика, тож у перерві український новачок команди вийшов на поле Стемфорд Брідж з українським прапором в руках.

У другій половині "аристократи" змінили малюнок гри, що конвертувалось у забитий гол. Хакім Зієш виконав поперечну передачу у штрафний, де Кай Хаверц головою спрямував м'яч у сітку воріт суперника. До фінального свистка опонентам так і не вдалося змінити рахунок.

Додамо, Челсі здобув 28 очок та посідає 10 сходинку турнірної таблиці. Крістал Пелас – 12 місце, 22 залікові бали.