Чемпіонат Франції. Тур 19

Марсель – Лор’ян – 3:1

Голи: Колашінац, 38, Санчес, 53, Верету, 59 – Моффі, 29

Для Маліновського це був лише другий матч за Марсель та дебютний у стартовому складі. Руслан з партнерами активніше за суперників розпочали матч, але витримавши стартовий тиск, Лор’ян зумів несподівано вийти вперед. Терем Моффі забив уже 12-й гол в сезоні і в бомбардирських перегонах Ліги 1 поступається тільки Кіліану Мбаппе (13).

Відігрався Марсель менш ніж за десять хвилин – Маліновський віддав передачу Ундеру, турок навісив у штрафний, де комбінацію довершив Колашінац. Невдовзі після перерви господарі вийшли вперед завдяки своєму найкращому бомбардиру. Екс-форвард Барселони та Арсенала Алексіс Санчес відзначився ушосте в сезоні.

Ще через кілька хвилин український легіонер Марселя доклався до ще однієї гольової атаки, переправивши м’яч у зону, де його підхопив Верету, який і встановив остаточний рахунок гри. Маліновського замінили на 66-й хвилині. До цього він встиг завдати одного удару повз ворота, зробив 33 передачі з точністю 85% відсотків та виграв 4 з 6 єдиноборств.

Шоста поспіль перемога дозволила Олімпіку на відстань 2 очок наблизитися до Ланса, що займає другу сходинку. Ще на три бали попереду ПСЖ з грою у запасі.