"У 2016 році у нас були розбирання з адвокатами через те, що Браун не хотів визнавати батьківство над нашими дітьми. У результаті до суду справа не дійшла. Він визнав батьківство та погодився виплачувати дітям аліменти. Браун підписав мирову угоду, де зазначено, що він є батьком моїх дітей. У моїх дітей прізвище Ідейє.

У принципі Браун завжди платив аліменти, хоча іноді були затримки. При цьому він не зустрічався з дітьми, був нібито скривджений мною, бо я роздула скандал. Але у січні 2022 року все кардинально змінилося, і він припинив виплати.

Я дізналася, що він одружений, коли вже була вагітною. Він розповідав, що має дитину від африканської дівчини, вона живе у Нігерії. Але те, що він одружений, ніколи не говорив, тим більше не носив обручку. Ще я дізналася дуже цікавий момент із біографії Брауна. Виявляється, він має позашлюбних дітей у кожній країні, де грав. Але не визнав жодної дитини, окрім наших. Ось такий він поганий чоловік", – розповіла Волощенко в інтерв'ю для FanDay.

Нагадаємо, Ідейє виступав за Динамо у 2011-2014 роках. За столичний клуб нападник провів 74 поєдинки, у яких відзначився 34 голами.