Річ у тому, що влада Саудівської Аравії не дозволяє разом жити парам, які неодружені. Проте у реальності іноземці закону не завжди дотримуються, тому на спільне проживання Роналду та Родрігес просто заплющать очі, повідомляє AS.

"Хоча закони країни, як і раніше, забороняють спільне проживання без шлюбного контракту, влада останнім часом стала заплющувати очі на це й більше не переслідує іноземні пари. Хоча до закону звертаються, коли є проблема або злочин", – заявив один із юристів.

Проте Джорджині таки доведеться вирішити питання з візою. У дівчини є кілька варіантів: мати окрему візу, яку оформить Аль-Наср, або отримати річну туристичну візу, яка дозволяє їй залишатися в країні протягом 90 днів при кожному відвідуванні.

"Незаміжній дівчині легше в'їхати до Саудівської Аравії за туристичною візою, оскільки чоловік і жінка можуть отримати її окремо, не розкриваючи характеру своїх стосунків", – підсумував юрист.

Нагадаємо, раніше була інформація, що зіркова пара на межі розриву. Іспанські журналісти запідозрили, що Кріштіану та Джорджина лише вдають ідеальні стосунки на публіку.