"Ви знаєте, що я неординарний чоловік і мовчати не буду, а дам точну і жорстку відповідь. До мене подзвонив хазяїн сайту й говорить: "Олександр Григорович, тут на вас інформацію хочуть злити, ви ж розумієте, ми на рекламі живемо, Гордон пропонує 500$, заплатите більше – публікувати не будемо".

До сайту причетні Аваков, Геращенко, Тука, Яценюк – вся пи**ота, яка "бажає добра" Україні. Ілля Кива, радник Авакова, став першим з органів МВС, хто цілеспрямовано впроваджував базу даних центру "Миротворець" і використовував його в оперативній роботі. Де зараз Кива? Далі треба щось казати? Думаю, не потрібно.

Гордон хвалиться, що вніс мене в сайт "Миротворець". Слухай мене, кобловухий, уважно. Береш за руки Яценюка і йдете н***й з України!

В той час, поки ви переховувалися в Чернівцях, я з хлопцями з мисливською зброєю закопували н***й по вуха в землю колаборантів і рашистів. Йшли з гвинтівками на танки! А ти мені, п***р, будеш приписувати зраду Батьківщини?!

Що таке сьогодні "Миротворець"? Це вже не той сайт, який був у 2014 році. Зараз за "бабулєти" все вноситься і виноситься.

Звертаюся до генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, до СБУ: перевірте факти, на основі яких я був внесений в цей сайт. І головне. Запам'ятайте, с***и – нам не потрібен мир, нам потрібна перемога! Перемога над оцими всіма рінатовськими миротворцями та олігархами!", – розповів Поворознюк в ефірі Petrove TV.

Додамо, "Миротворець" – український ресурс, що публікує дані про людей, яких автори вважають ворогами України, або дії яких мають ознаки злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людини та міжнародного права.