Після того, як "альбіселесте" завоювали титул чемпіонів світу на Мундіалі в Катарі, на батьківщині їх чекали шалені святкування. Під час одного із заходів дівчина Альвареса намовила футболіста припинити фотографуватися з фанатами. Вочевидь, втомившись від надмірної уваги публіки.

Це так розлютило одного із вболівальників збірної Аргентини, що він зареєстрував петицію з вимогою до форварда порвати із ненависною красунею. Про це повідомляє The Mirror. Звернення уже підписали 20 тисяч прихильників цієї ідеї.

22-річна Емілія є одноліткою Хуліана. Вони обоє народилися у маленькому містечку Кальчин у провінції Кордова та знають один одного з дитинства. А от зустрічатися почали чотири роки тому. Обраниця Альвареса викладає фізкультуру, в юності грала у хокей на траві, допомагає футболістові з тренуваннями.

Нагадаємо, Альварес став справжнім відкриттям ЧС. Він забив два голи та заробив пенальті в 1/2 фіналу ЧС проти хорватів – аргентинці розгромили "картатих" з рахунком 3:0. Хуліан став наймолодшим автором дубля у півфіналах Мундіалю з 1958 року. А загалом він відзначився 4 забитими м'ячами у 7 поєдинках.