"Не варто чекати миттєвого трансферу Михайла Мудрика в Арсенал. Це була лише перша офіційна пропозиція, з якою Шахтар ще однозначно поторгується. І в підсумку або видоїть з "канонірів" все до останнього євроцента, або ж почекає. А куди поспішати? По-перше, трансферне вікно ще не відкрилося, попереду понад місяць часу.

По-друге, вирішуватиме все одна людина. Це Рінат Ахметов. Чув, що президент клубу дуже горить бажанням виграти чергове чемпіонство, і вважає, що без Мудрика це важко буде зробити.

Тому зараз включиться елементарна математика. На важелях буде: з одного боку – що здобуде Шахтар, продавши найбільш яскравого свого футболіста, який робить різницю. Це умовні 70-80 млн.

З іншого – що при цьому втратить, спокусившись пропозицією. Шанси на чемпіонство дещо знизяться, вихід до Ліги Чемпіонів і призові під 40 млн євро відповідно теж.

Тому я особисто не здивуюся, якщо Михайло поїде на збори з Шахтарем, а сага з його переходом затягнеться до 31 січня. А то і відкладається до літа. Але я більш ніж впевнений, що нашого вундеркінда не перетримають і відпустять на піку ціни.

Арсенал йде у фарватері гонитви за вінгером. Інші всі поки сторонні спостерігачі", – написав Бурбас у Телеграмі.

Нагадаємо, Арсенал офіційно запропонував Шахтарю 45 млн євро + 25 млн бонусами, але "гірники" відхилили цю пропозицію.