"Найбільше у цій ситуації мене здивував Віталій Кличко, якщо чесно. От просто здивував. Наче знаєте, спортсмен, боєць, боксер, але як він поводиться, як баба-панікерка. Тільки якийсь прильот, бл*ть, евакуюйтесь, воду зливайте – та ти бл*ть мер.

Подивись на Терехова (мер Харкова – прим.), той сидить, з підвалу не вилазить, бо гатять, але ж він не розказує: "Тікайте всі, все пропало". Все пропало – це тільки в Тимошенко може бути.

Ну а тут бл*ть панікер, реально панікер. Чомусь від нього я цього не очікував. Так дивишся на нього, ладно два слова зв’язати не може, то таке вже, я не кажу, що я такий оратор. Ну роби, треба просто руки господаря, ти мер, ти повинен робити свою роботу.

А що найбільше мене дивує, що бізнесмени там їздять і вже говорять: "А, можливо, нумо підіймати партію "Удар", очолювати ці осередки, він уже ж не з Порошенком". На вулиці війна, а вони вже про вибори думають. Значить, щоб забезпечити киян у тебе мозок не тямить, а про вибори ти вже думаєш. Якось огидно це все слухати", – сказав Поворознюк в ефірі Petrove TV.