Матч Аргентина – Франція розпочнеться 18 грудня о 17:00 за київським часом. "Альбіселесте" розпочали турнір поразкою від Саудівської Аравії (1:2), втім згодом здолали Мексику (2:0) та Польщу (2:0) і фінішували першими у своїй групі. У плей-офф Мессі та компанія розібралися з Австралією (2:1), в серії пенальті дотисли Нідерланди (2:2, пенальті – 4:3) та розгромили Хорватію (3:0).

Французи вже після двох стартових турів гарантували собі першу сходинку в групі, здолавши Австралію (4:1) і Данію (2:1). Тож в останньому матчі групового етапу Дешам випустив резервний склад, що не зміг впоратися з Тунісом (0:1). У плей-офф "Галльські півні" не залишили шансів полякам (3:1), виграли принципову битву в Англії (2:1) та розібралися з головною сенсацією турніру збірною Марокко (2:0).

Востаннє Аргентина та Франція зустрічалися в 1/8 фіналу ЧС-2018, де влаштували справжнє шоу. Перемогу 4:3 здобути "триколірні"

Цього разу надійний букмекер FAVBET вважає шанси команд практично рівними з невеличкою перевагою "альбіселесте". Коефіцієнт на перемогу Мессі та Ко – 2,74. На тріумф французів – 2,91. Ймовірність нічиєї оцінили в 3,15 бала.

Ліонель Мессі та Кіліан Мбаппе посперечаються ще й за титул найкращого бомбардира турніру. В обох форвардів по 5 голів. На м’яч Мессі у фіналі пропонують коефіцієнт 2,60, Мбаппе – 3,10.

В Аргентини немає проблем з кадрами. Акунья та Монтієль повертаються до команди, відсидівши одноматчеву дискваліфікацію через перебір жовтих карток. У французів ситуація кардинально протилежна. Жиру турбувало коліно, тож він ризикує розпочати гру на лаві запасних. Чуамені й Тео Ернандес пропустили тренування, а Коман не встиг відновитись. Ба більше, вірус підкосив Рабйо, Варана, Конате і Упамекано, щоправда, усі вони начебто зможуть зіграти у фіналі.