"Дух українців неймовірний, навіть у такій складній ситуації. Люди підтримують один одного і співпрацюють між собою. Україна має силу, непохитний розум.

У нас немає вибору. Останній вибір для нас – просто здатися, і тоді для України все закінчено. Ми маємо дуже чітку мету – ми боремося за свою землю, за своє майбутнє, і ми справді єдиний народ.

Я був поруч з тим місцем, куди влучив російський безпілотник. Приблизно за 2 км. Удар припав на один з великих електрогенераторів – ми всі знаємо, росіяни намагаються вразити критично важливу інфраструктуру. Відчуття від вибуху було дуже сильним. Страх? Коли я їду до зони бойових дій, я знаю, що може статися. Це неймовірне відчуття, коли приїжджаєш туди.

Люди страждають, але вони дуже згуртовані. Ми знаємо, що ми повинні робити, ми знаємо, як вижити, ми знаємо, що ми маємо бути разом. Коли в деяких місцях повертається електрика, ми дзвонимо своїм друзям і запрошуємо їх у гості: прийняти душ, поділитися їжею. Це те, що роблять люди – просто допомагають одне одному.

Ми з Олександром Усиком нещодавно обговорювали, як у цій ситуації ми можемо допомогти українському народу. Ми розпочинаємо новий проект, щоб зібрати кошти для людей, яким потрібні електричні генератори. Найважливішою є критична інфраструктура, така як лікарні, польові шпиталі. Де проводять операції для дітей, для солдатів", – сказав Шевченко в інтерв'ю Sky Sports.