Хорватія та Марокко зійдуться на полі вже 17 грудня о 17:00 у рамках матчу за третє місце. У півфіналі підопічні Златко Даліча розгромно програли Аргентині з рахунком 0:3. Натомість Франція вибила з боротьби за чемпіонство справжню сенсацію ЧС – Марокко. Підопічні Валіда Реграгі не зуміли дати гідний бій "Ле Бльо" та поступилися з різницею у два м'ячі.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом у цьому протистоянні вважає Хорватію. Коефіцієнт на перемогу "картатих" становить 2,41. Ймовірність звитяги Марокко оцінили у 3,05 бала. Нічия в основний час – 3,45.

Перемогти у додатковий час більше шансів у хорватів – 10 проти коефіцієнта 11 у марокканців. У серії пенальті також віддають перевагу саме європейській команді – 9. Натомість у підопічних Валіда Реграгі цей показник становить 10.

Букмекери прогнозують, що поєдинок не буде багатим на голи. Коефіцієнт на тотал більше 1,5 становить 5,50. Аналогічний тотал менше – 2,43.

Найімовірнішими авторами голів експерти вважають Андрея Крамаріча (Хорватія) та Юссефа Ен-Несірі (Марокко). Коефіцієнти оцінюють у 2,90 і 3,30 відповідно.