"Коли я приїхав до Парижа, то запитав керівників, чи залишаємо ми Роналдінью. Вони відповіли, що це я вирішую. А через тиждень я опинився перед правлінням Canal+, яке пояснило мені, що вони зобов’язані його продати.

Я мріяв поєднати Роналдінью з Паулетою, але мені сказали, що якщо ми це зробимо, то DNCG (організація, відповідальна за моніторинг за рахунками клубів у Франції) понизить клуб у класі.

Я злився десять днів, поки мені не показали контракт Роналдінью. Він був орендований ПСЖ у компанії під назвою Sportfive за хорошу суму грошей. На додаток до цього клуб платив п’ять зарплат. Його сестрі, брату і так далі.

У складі був навіть гравець, якого не існувало. Його звали Рабіу Баїта. Це був фіктивний гравець, який використовувався для оплати іншим. Коли ти приїжджаєш і бачиш це, то думаєш, чи варто тобі залишатися", – зізнався Халілходжич в інтерв'ю для SO FOOT.

Також фахівець розповів, що в ПСЖ гравцям часто дорікали за марнотраство. Наприклад, скаржилися, що вони витрачають занадто багато води. Адже роблять лише ковток і викидають пляшку.