37-річний форвард наразі перебуває у статусі вільного агента, після того, як розірвав контракт з Манчестер Юнайтед. Угода з "червоними дияволами" була розрахована ще на вісім місяців, за які нападник мав заробити близько 20 мільйонів євро. Проте Роналду не розгубився і знайшов спосіб відшкодування втраченого заробітку. Тепер він вимагає гроші у Ювентуса, повідомляє Expres.

Річ у тому, що італійський клуб був змушений різко скоротити свій фонд заробітної плати, оскільки сезон у Серії А перервав глобальний вірус. Роналду був одним із гравців, які погодилися на скорочення зарплати під час пандемії COVID-19. Але клуб домовився з португальцем та іншими футболістами, що виплатить їм ці гроші у наступному сезоні. Тепер Кріштіану просить нарешті компенсувати йому гонорар у розмірі 19,9 млн євро. Цікаво, що в офіційних звітах ніде не фігурує така домовленість зі спортсменами.

Нагадаємо, раніша рада директорів Ювентуса в повному складі пішла у відставку через звинувачення італійської прокуратури щодо неправдивої звітності клубу.