Матч Франція – Польща відбудеться 4-го грудня, стартовий свисток пролунає о 17:00 за київським часом. У прямому ефірі поєдинок покаже MEGOGO.

Чинні чемпіони світу гарантували собі вихід у плей-офф достроково, розгромивши Австралію (4:1) та здолавши Данію (2:1). У матчі 3-го туру групи проти Тунісу (0:1) Дешам вдався до ротації складу, пожертвувавши перемогою, аби відновити сили команди. Тож до 1/8 фіналу лідери збірної Франції мають підійти у непоганій фізичній формі.

Польща не без труднощів пробилась у наступний етап Мундіалю в Катарі. У груповому етапі "Кадра" здобула лише одну перемогу над Саудівською Аравією (2:0), розписала суху нічию з Мексикою та поступилась пораненому звіру – Аргентині (0:2). Лєвандовскі і Ко вирвали путівку у плей-офф з під-носа "ацтеків" лише завдяки кращій різниці м’ячів.

Надійний букмекер FAVBET вважає збірну Франції фаворитом у боротьбі за вихід у чвертьфінал Кубка світу. На перемогу чинних чемпіонів ставлять з коефіцієнтом 1.37. Нічию в основний час експерти оцінюють у 5.30. Сенсаційна перемога Польщі помножить ставку на 9.10.

Букмекери очікують на результативний поєдинок. Коефіцієнт на тотал голів більше 2,5 становить 1.82. Аналогічний тотал менше – 2.10. Ймовірність того, що Кіліан Мбаппе вчергове відзначиться забитим м'ячем оцінюють у 1.90.