Кривбас запросив на спільну вечерю вихованців академії, які працювали болбоями на переможному матчі проти СК Дніпро-1 (2:1). Там юні футболісти поскаржилися на дії лідера УПЛ.

"Майже увесь матч вони ображали нас та вигукували нецензурні вислови. А в одному з моментів гравець СК Дніпро-1 Гуцуляк взагалі вирвав мʼяча з рук. При цьому головний тренер дніпрян Олександр Кучер просто нецензурно облаяв мене. А дехто з персоналу дніпрян з лави запасних взагалі погрожували нам фізичною розправою. Кричали й з трибун. І це були представники СК Дніпро-1. І знову мати, лайки та погрози!

Щодо моменту у другому таймі із захисником Габріелем Гомесом, то, чесно кажучи, й не хочеться згадувати про те, що він мені сказав та куди "послав". Але така поведінка легіонера команди УПЛ просто неприпустима! Я так розумію, що легіонер СК Дніпро-1 приїхав до України грати у футбол, заробляти собі на життя, але чому він дозволяє собі таку поведінку стосовно нас? Так, можливо те, що я не подав мʼяч вчасно, а кинув його на землю, неправильно. Але, сподіваюсь, ситуація, про яку я говорю, хоч трохи мене виправдовує", – розповів болбой Сергій Милобог для прес-служби Кривбаса.

Нагадаємо тренер дніпрян Олександр Кучер звинуватив хлопців, що подавали м'яч, у затягуванні часу.