"Я одразу сказав арбітру, що торкнувся Мессі рукою по обличчю, але це було побіжно. Сказав судді, що був контакт, але не вважаю, що буде пенальті. Він вирішив інакше, і це нормально, я зміг показати себе. Зараз я можу сказати, що знав, куди проб'є Мессі, але тоді не був так певен. Лео дивиться на воротаря на одних пенальті та сильно б'є – на інших. Знав, що якби він і збирався завдати сильного удару, то він був би лівіше за мене. Я щасливий, бо цей пенальті допоміг. Відчуваю велике задоволення. Я був у боргу перед командою.

Ми з Мессі розмовляли перед пенальті. Я сказав йому, що ставлю 100 євро на те, що арбітр не призначить пенальті. Тому я програв парі. Я не думаю, що це дозволено на чемпіонаті світу. Ймовірно, мене відсторонять, але мені байдуже. Я все одно не заплатив би йому. Його не цікавлять 100 євро", – розповів Щенсни в коментарі TV 2 Sport.

Зазначимо, що матч завершився перемогою "альбіселесте" з рахунком 2:0. Аргентина та Польща пробилися у плей-офф чемпіонату світу, залишивши позаду Мексику та Саудівську Аравію.