Під час поєдинку Німеччина – Іспанія вболівальники "Червоної фурії" розгорнули на трибунах прапор легендарного українського полку "Азов". Однак за декілька хвилин до них підійшли представники ФІФА і відібрали стяг, повідомив Зозуля своїй сторінці у Facebook.

"Весь світ захоплено спостерігав за титанічним протистоянням наших захисників Маріуполя. Весь світ бачить, хто є країною-терористом і чиї військові – це окупанти, злочинці, терористи, садисти і зеки. Але у зазомбованій ФІФА нічого не бачать і не чують.

Сподіваюсь, що УАФ і Міністерство молоді та спорту теж відреагують на таку ганебну поведінку представників ФІФА, а ті одноклітинні організми, які заборонили підіймати наш прапор на трибунах, попросять вибачення і врешті вивчать історію питання не за кремлівськими темниками", – обурився український футболіст.

Нагадаємо, Романа Зозулю називають головним футбольним волонтером України. Він активно підтримує ЗСУ від самого початку війни у 2014 році та намагався донести всьому світові, що росія – агресор і терорист.