Міс Хорватія-2016 уже встигла відзначитися вибриком під час поєдинку "картатих" з Марокко (0:0). Кньолл одягла сукню в національних кольорах із дуже глибоким декольте, яке майже не залишило місця для фантазії.

Це страшенно обурило катарців. Адже за законами їхньої країни, навіть іноземки зобов'язані носити одяг, який закриває живіт та плечі. Іванні нагадали, що за такий провокативний образ можна сплатити великий штраф або навіть загриміти в тюрму. Однак, схоже, гарячу модель ця пересторога не зупинила.

Під час матчу, в якому Хорватія розбила Канаду (4:1) Кньолл підтримувала рідну команду у ще відвертішому одязі, повідомляє Bild. Довжина сукні перетворилася з "максі" на "міні", а декольте стало ще відвертішим. Не всі оцінили ефектний вигляд найсексуальнішої вболівальниці Модріча і Ко. Деякі фоловери пишуть у коментарях, що, звісно, нічого поганого в її вигляді нема, однак варто поважати звичаї країни, в якій перебуваєш.

Нагадаємо, що закони Катару є деспотичними щодо жінок, які повністю залежать від волі чоловіків. Жінки мусять питати дозволу на шлюб, здобуття вищої освіти, подорожі. Рішення у справах виховання дітей теж повністю ухвалюють чоловіки.