УПЛ. 15-й тур

Львів – Колос – 0:1

Гол: Оріховський, 69

Вилучення: Муравський, 68

На старті поточного сезону ковалівці сенсаційно вибились у лідери, втім не змогли підтвердити високий статус та ближче до перерви опустились у середину турнірної таблиці. Тоді як львів'яни навіть не марили вершиною, чіпляючись за виживання в чемпіонаті України. Врешті поразки від Чорноморця та Інгульця опустили "містян" на дно УПЛ. Перемога над Колосом дозволила б їм піднятись бодай на 15 місце перед зимовою паузою.

Однак дива не сталося. Богданов самостійно створив собі найкращий гольовий момент у першій половині, пробивши близько з 25 метрів у поперечку. Львів'яни атакували частіше – не вистачало завершального удару. На перерву команди пішли з нулями на табло.

У другій половині Колос активізувався. Оріховський обікрав Муравського у штрафному "хліборобів", жертві довелося фолити. Підопічні Дулуба опинились в меншості на полі. Правом пробити 11-метровий нагородили автора пенальті – Павло поцілив у лівий кут, Ільющенков дотягнувся, але не зміг парирувати.

Під завісу гри Ільїн міг подвоювати перевагу. Перехопив поперечну передачу в центрі, вибіг на побачення з кіпером, однак не зміг влучно пробити. До фінального свистка ковалівці в більшості так і не змогли збільшити перевагу – 1:0.

Отже, Колос здобув 19 очок та наблизився до зони єврокубків (6 місце). Львів залишається на дні УПЛ з 9 заліковими балами в активі.