Хлопчина повторив знамениту стрижку Роналдо, з якою нападник виступав під час ЧС-2002. Однак адміністрація Академії Сіріуса Веста у місті Галл відправила Альфі додому. Мовляв, його зовнішній вигляд не відповідає правилам закладу.

У статуті йдеться: "Зачіски мають відповідати життю в Академії. Не повинно бути жодних екстремальних зачісок,наприклад, ірокезів, виголених "трамвайних" ліній чи неприродного кольору волосся".

Sport Bible цитує слова мами юного експериментатора Емми Шоу: "У наші дні всі школи спрямовані на те, щоб приймати людей такими, якими вони є, і заохочувати їх бути унікальними. Роналдо – один із улюблених гравців мого сина, зараз відбувається чемпіонат світу.

Ще коли я була дитиною, завжди були тенденції наслідувати поп-зірок і знаменитостей– ми божеволіли через них. Друзям Альфі сподобалася стрижка, вона зробила його по-справжньому щасливим та впевненим у собі. Синові подобається школа. Але йому не дозволять повернутися, поки він не поголиться. Смішно, бо це анітрохи не вплине на навчання".