"За моєю інформацією, Ребров в Україні зустрічався не тільки з Павелком, а й з представниками Офісу Президента. Зокрема, з паном Єрмаком. Я можу повторити те, що раніше казав: є принципова згода від Реброва на цю співпрацю з УАФ та збірною.

Тільки не можемо зараз знати, коли це розпочнеться. Якщо його звільнять десь у лютому чи в березні, то може з’явитись вже на першу гру відбіркового циклу Євро проти Англії. Якщо ні, то Ребров наприкінці травня може підійти до керівництва, щоб клуб не виплачував зарплатню за останній місяць та провів його з іншим тренером.

Головне, за моєю інформацією, контракт з Ребровим в УАФ готові підписувати на 7 років, враховуючи цикл ЧС-2030", – сказав Михайло Співаковський в ефірі авторської програми "ТаТоТаке".

Нагадаємо, раніше "синьо-жовті" не змогли пробитись в елітний дивізіон Ліги націй. Контракт Олександра Петракова з національною командою розрахований до кінця 2022 року. Сергій Станіславович наразі очолює арабський Аль-Айн, його угода з клубом спливає 30-го червня 2023-го.