"Зараз складно сказати, чи повернуся я в МЮ, бо наразі я зосереджений на чемпіонаті світу. Можливо, це мій останній турнір. Мій п'ятий чемпіонат світу. Не знаю, що буде після Мундіалю, але фанати МЮ назавжди залишаться в моєму серці. І сподіваюся, що вони будуть на моєму боці – незалежно від того, повернуся я в команду чи ні.

Ніхто не ідеальний. У житті кожної людини є певні епізоди, але це властиво людям. Я завжди буду робити помилки, я теж людина. Коли я перейшов в МЮ, то хотів робити щось хороше, допомагати команді боротися з найкращими клубами. Важко, коли тобі підрізають крила, коли люди не хочуть, щоб ти відзначався, не хочуть слухати твоїх порад. Думаю, мені є що підказати, я міг би допомогти.

Моя мотивація змінилася за кілька місяців. Я не хочу говорити, що мені потрібен новий виклик. Але, можливо, для мене і для МЮ буде краще почати нову главу. Якщо я все ж повернуся, то сподіваюся, що мені дозволять сяяти – так, як я це робив в інших командах всі ці роки", – заявив зірковий португалець в інтерв'ю для видання Manchester Evening News.

Додамо, що напередодні Роналду оголосив, що завершить професійну кар'єру, якщо його збірна переможе на Мундіалі-2022. Тобто, це може статися вже наступного місяця.