37-річний португалець остаточно побив горщики з "червоними дияволами" після скандального інтерв'ю виданню The Sun. Португалець заявив, що не поважає головного тренера Еріка тен Хага.

Команда і керівництво клубу негативно сприйняли образливий спіч Кріштіану і більше не хочуть бачити його на Олд Траффорд. Сам португалець теж не горить бажанням повертатися до табору МЮ після ЧС-2022. Отже, його агент Жорже Мендеш розпочав перемовини з іншими клубами.

Зокрема, одіозний агент контактував з Ньюкаслом, який перетворився у найбагатший клуб світу після приходу арабських шейхів. Зараз "сороки" посідають третє місце в АПЛ і повністю відповідають амбіціям Кріша.

Мансчестер Юнайтед вже розпочав пошуки заміни португальцю. Пріоритет "червоних дияволів" – зірка ПСЖ Кіліан Мбаппе. Останній теж конфліктує з клубом і хотів би піти вже влітку, попри нещодавнє продовження контракту до 2024-го. "Манкуніанці" готові викласти за 23-річного француза 150 млн євро, інформує Mirror. Йому запропонують космічну зарплату – 500 тисяч євро на тиждень.