"Динамо обов'язково буде підсилюватися взимку, тому що потрібно виправляти ситуацію у внутрішньому чемпіонаті, це найголовніше. Але я знову скажу: Луческу зараз зорієнтований на те, щоб подивитися на молодь.

Дуже непогано виглядає Лонвейк, який, якби забив Колосу, взагалі став би героєм. Але помітно, що позиція лівого півзахисника для нього не зовсім органічна. Думаю, що матиме шанс і Перріс до зимової перерви. У Луческу є таке правило, що він дає грати молодим футболістам лише тоді, коли команда грає добре, коли йдуть результати.

Думаю, що підсилення буде не лише з України. Позиції? Зрозуміло, що будуть в Динамо шукати нападника. Це 100%, бо вже перебрали всіх, кого можна. Так, є Ванат. Але ми бачили в матчі з Колосом напад киян без Ваната. Вийшов Бєсєдін у першому таймі – не дуже, вийшов Гармаш – це не його позиція.

Є великі сподівання на Ваната, який підвів тим, що дуже швидко заробив свої 4 жовті картки, і у матчі з Колосом його сильно не вистачало. Плюс Шапаренко, який десь із другої частини підготовчого періоду зможе повернутися і буде готуватися на весняний період. Я так розумію, що будуть ще шукати крайніх захисників. Ось такі пріоритети", – заявив Циганик в ефірі Циганик Live.

Нагадаємо, Динамо без жодної перемоги вилетіло з групового етапу ЛЄ та посідає лише 5-ту сходинку в УПЛ.