УПЛ. Тур 13

Олександрія – Верес – 3:2

Голи: Мірошніченко, 19, Цуріков, 80, Костишин, 90+7 – Шестаков, 33, Гайдучик, 90+1

Матч розпочався на півтори години пізніше через повітряну тривогу по всій Україні. Втім, це не завадило командам показати справжню боротьбу на полі. Господарі вийшли вперед після розкішного голу Мірошніченка зі штрафного. Когут лише розвів руками.

"Червоно-чорним" таки вдалося зрівняти – Шестаков прорвався у карний майданчик суперника та з близької відстані розстріляв ворота.

На 79 хвилині господарі знову вийшли вперед. Після блискучої передачі Бабогло з глибини Цуріков на льоту замкнув дальню стійку. Святкування Олександрії перервала метушня у таборі Вереса. Швидка прибула, щоб надати допомогу Святославу Шараю. Уже невдовзі він прийшов до тями, і гру поновили. А ще через кілька хвилин Верес знову зрівняв рахунок. Перший удар Гайдучика Горох парирував, але форвард "червоно-чорних" вдало зіграв на добиванні.

Під саму завісу поєдинку Костишин розрядив гармату у ворота Когута – Олександрія таки вигризла перемогу і залишилася у єврокубковій зоні – 4 місце, 23 очки. Верес на 6 позиції, 17 пунктів.