"Манчестер Юнайтед сильніший з Роналду? Ні, я так не вважаю. Роналду та Мессі – можливо, два найкращі гравці в історії футболу. Вибрати можна будь-якого з них. Але я просто вважаю, що речі, які Роналду робив, починаючи зі старту сезону, є неприйнятними для МЮ. Я бачив, що Рой Кін захищав його. Але сам Рой не прийняв би такої поведінки.

Це відволікає, і зараз манчестерському клубу, який перебуває у процесі перебудови, це не потрібно. Кріштіану повинен просто опустити голову, працювати й бути готовим зіграти, коли тренеру це потрібно. Якщо він зробить це, то буде грати. Якщо ні, то просто відволікатиме.

Ерік тен Хаг чудово впорався зі своїм завданням. Він прийшов і затвердив свій авторитет у команді. Він показав свою силу і характер у тому, як він іноді поводився з Кріштіану", – сказав Руні в інтерв'ю Talksport.

Нагадаємо, Роналду покинув лаву запасних ще до завершення матчу з Тоттенхемом, який відбувся 19 жовтня. Тоді нападника відсторонили від матчу з Челсі та відправили тренуватися з молодіжкою.