"Сороки" перебуваються у пошуках топ-нападника, який може грати широко, передусім на лівому фланзі, повідомляє Football Insider.

Головною ціллю Ньюкасла на цю роль є Михайло Мудрик. Саудівські власники клубу вже погодили трансфер українського таланта, за його виступами також безперервно стежать скаути "чорно-білих". Тож Ньюкасл планує оформити трансфер 21-річного вінгера вартістю понад 50 мільйонів фунтів стерлінгів, який потенційно стане рекордним для клубу.

Зазначається, що виліт Шахтаря з Ліги чемпіонів може допомогти "сорокам" підписати Михайла. Перепоною на шляху переходу стане лише велика конкуренція за гравця, зокрема, з боку Арсенала. Мудрик ймовірно буде найбільшим придбанням Ньюкасла взимку, оскільки саудити не налаштовані повторити розмах торішньої трансферної кампанії. Тоді "чорно-білі" витратили на новачків майже 150 мільйонів фунтів.

Нагадаємо, у поточному сезоні Михайло провів загалом 15 матчів за донеччан в усіх турнірах, відзначившись 8 голами та 7 асистами. Портал Transfermarkt оцінює вінгера у 15 мільйонів євро. Однак інсайдери наполягають на тому, що Шахтар відпустить свою зірочку не менш ніж за 50 мільйонів.