УПЛ, 12 тур

Кривбас – Ворскла – 1:0

Гол: Капіч, 50 (п)

Команди встигли зіграти лише дві хвилини, як повітряна тривога загнала всіх в укриття. Знову на поле футболісти вийшли аж через дві години.

Майже зразу після повернення на поле криворіжани заробили право на пенальті. Реалізовувати його взявся Хомченовський. Спершу відбитий Різником м'яч влучив у стійку, Дмитро спробував добити, але голкіпер Ворскли здійснив сейв і цього разу.

На 29 хвилині зустрічі Понєдєльнік залишив Кривий Ріг у меншості – оборонець команди Вернидуба поплатився за надто жорсткий підкат. Проте ще до перерви форвард Ворскли Сефері зрівняв становище команд, отримавши другу жовту картку.

В другому таймі градус напруги ще більше зріс. Яворський зіграв рукою – арбітр призначив другий пенальті у ворота Ворскли. Вирок взявся виконувати Капіч, і цього разу Різник не зміг врятувати полтавців. А вже за декілька хвилин достроково приймати душ вирушив Марлісон, залишивши гостей догравати поєдинок вдев'ятьох.

1:0 – Кривбас зумів втримати перемогу. Відтак підопічні Вернидуба піднялися на 13 сходинку (9 очок). Полтавці перебувають на 9 позиції (14 пунктів).