У цьому матчі "блаугранас" здолали Альмерію з рахунком 2:0. Це був 616 поєдинок Піке за Барселону і останній на Камп Ноу. Хоча 35-річний захисник ще може потрапити до заявки на гру з Осасуною.

Після завершення матчу Жерар у чудово настрої піднявся на трибуну, де розцілував свою нову пасію – 23-річну піарницю Клару Чіа Марті. Окрім того, Піке дав коментар одному з телеканалів, обіймаючи дівчину на камеру.

У пресі пліткують, що саме Клара стала причиною остаточного розриву футболіста з колумбійською співачкою Шакірою. За однією з версій, Жерар втратив голову після знайомства з дівчиною під час одного з медійних заходів. За іншою, вони познайомилися в барі, де Марті підпрацьовувала офіціанткою. Після зустрічі захисник Барселони запросив Клару на роботу у свою медійно-інвестиційну компанію Kosmos.

Влітку цього року Шакіра заявила, що йде від Піке, з яким провела у стосунках 11 років. За чутками, футболіст не раз зраджував своїй обраниці, але роман з піарницею став останньою краплею. У екс-пари ростуть двоє дітей – сини Мілан та Саша.