Бундесліга. Тур 13

Герта – Баварія – 2:3

Голи: Люкебакіо, 40, Зельке, 44 (П) – Мусіала, 13, Шупо-Мотінг, 37, 39

Борусія Дортмунд – Бохум – 3:0

Голи: Мукоко, 8, 45+2, Джовані Рейна, 11 (П)

Герта вдома приймала Баварію. Зустріч була видовищною та багатою на небезпечні моменти. Мюнхенці забили три поспіль м'ячі після влучного удару Мусіали та дубля Шупо-Мотінга. Проте за 5 хвилин господарі зуміли відіграти два голи. Спочатку Люкебакіо зльоту розстріляв володіння Нойєра, а потім Зельке реалізував 11-метровий.

По перерві Герті пощастило – Рохель зрізав м'яч у власні ворота, але арбітр скасував взяття воріт через офсайд. Господарям так і не вдалося відновити паритет.

Борусія ще у першій половині зустрічі підтвердила статус фаворита у матчі з командою із дна турнірної таблиці. Вже на 8-й хвилині Мукоко знищив захист Бохума та забив з рикошетом від поперечини, а наприкінці тайму оформив дубль. Натомість Рейна відзначився з пенальті, який арбітр призначив за грубе порушення Ламбропулоса. У другому таймі "джмелі" знизили темп та спокійно довели матч до переможного завершення.

Отже, Баварія очолила Бундеслігу з 28 очками, а Борусія піднялася на третю сходинку (25 балів). Натомість Герта 14-а з 11 очками, а Бохум перебуває на 17 місці та має у своєму активі 7 очок.