Ліга чемпіонів. Груповий етап. Тур 6

Баварія – Інтер – 2:0

Голи: Павар, 32, Шупо-Мотінг, 72

Вікторія Пльзень – Барселона – 2:4

Голи: Хори, 50 (П), 63 – Алонсо, 7, Торрес, 45, 57, Торре, 74

Баварія та Інтер вже забезпечили собі вихід у плей-офф ЛЧ, тому цей матч не мав жодного турнірного значення. Мюнхенці повністю домінували у першому таймі та створювали небезпеку біля воріт суперника. Один із таких моментів перетворився на гол – Павар забив головою після подачі з кутового.

По перерві темп гри знизився. Інтер мав чудову спробу зрівняти після потужного удару Гальярдіні, але голкіпер мюнхенців врятував свою команду неймовірним сейвом. Баварії все ж вдалося забити ще – Шупо-Мотінг вразив ворота суперника.

У паралельному матчі групи Барселона переграла Вікторію Пльзень. Цей матч також нічого не вирішував. Каталонці у першій половині зустрічі відзначилися двічі. Спочатку Алонсо вдало зіграв на добиванні, а на останній хвилині основного часу Торрес відправив м'яч у ціль.

У другому таймі господарі заробили пенальті. Хори реалізував 11-метровий, а потім головою забив вдруге. Барселона відповіла на це пострілом Торреса та влучанням Пабло Торре.

Отже, Баварія та Інтер пробилися у плей-офф ЛЧ – 18 та 10 очок відповідно. Натомість Барселона з 7 балами вилітає у 1/16 Ліги Європи, а Вікторія Пльзень завершила свій шлях у єврокубках.