"Дивіться, як цікаво стало в українському футболі. Козловський дав вогняну пресконференцію. Єдиний з Києва, хто персонально приїхав з оператором, був екс-журналіст каналів Футбол Ігор Бурбас. Питань поставив найбільше за усіх. Питання, до яких він, схоже, окремо готувався. Чи готували? Ну ок, це припущення.

Але питання і про кримінальних авторитетів, і про представників Офісу Президента, і навіть про спиляні вежі ВАР. Я особисто аж просвітився такими деталями й аж зачудувався, звідки в Ігоря такі пізнання і такі інсайди.

Наступного дня Бурбас пише Поворознюка, який лупашить Козловського. Ну ось і маски скинуто. Чекаємо нових виходів та підраховуємо, хто за кого в епічній битві за трон УАФ нашого футболу.

А битва епічна, ви вже повірте мені. Павелко наразі закордоном. А в Україні, прямісінько на кордоні, на нього чекає на вручення підозра в кримінальному провадженні. Це буде незабутнє повернення чинного президента УАФ. Я вірю, що воно таки буде", – розповів Андріюк в Телеграмі.

Нагадаємо, раніше правоохоронці при перетині кордону між Польщею та Україною вручили підозру віце-президенту УАФ Запісоцькому.